Linköping Pride 2024

RFSL

Linköping Pride 2024 genomförs 27 maj – 2 juni

Vi är i slutspurten av att planera Linköping Pride. Det här året har vi valt att fokusera på trans, intersex och aromantism/ asexualitet (men frågor som rör andra grupper inom HBTQIA+ berörs också).

Program

Programmet läggs upp här i början av maj . Pride House är vår samlingsplats för kunskapsutbyte. Där äger föreläsningar, debatter och konstutställningar rum. I år kommer Pride House att hållas på , och i samarbete med, Stadsbiblioteket med aktiviteter under veckodagarna. Sociala evenemang pågår runt om i Linköping, i olika lokaler, under hela veckan. Nyheter kommer löpande upp på Instagram eller Facebook, så följ oss där.

Paraden går av stapeln lördagen den 1 juni. Vi samlas i Trädsgårdsföreningen för tal och kl. 13:00 är det avmarsch. Efter cirka 1 timmes promenad är vi tillbaka i Trädgårdsföreningen där det bjuds på underhållning på scenen.

Registering av aktör som egen sektion i paraden

För att delta som privatperson så är det bara att dyka upp i paraden men för er som aktör (företag, organisationer etc) så krävs att en sektionsanmälan skickas in med framförhållning, vilket görs här:

https://forms.gle/g5TEYteovun5eMSz6

Bli funktionär och hjälp oss!

Linköpings Pride behöver funktionärer. Vill du hjälpa oss? Intressanmälan för funktionärer publiceras här inom kort.

Återkom för mer information så ser vi fram emot att kämpa för HBTQIA+-rättigheter, och fira Linköping Pride, tillsammans med dig /er.

Välkommen!

Varma hälsningar,

Planeringsgruppen för Linköping Pride 2024