Linköping Pride 2024

RFSL

Linköping Pride 2024 genomförs 27 maj – 2 juni.
Håll utkik här och på Instagram eller Facebook för kommande info!

Vill du bidra till Linköping Pride 2024?
Vi är i full gång med att planera för Linköping Pride. Det här året har vi valt att fokusera på trans, intersex och aromantisk/asexualitet, men alla frågor som rör hbtqia+ är relevanta.

Är du transperson, intersex, aromantiker och/eller asexuell? Eller har du önskemål på vad som ska finnas på Pride House? Vi vill skapa Pride tillsammans med dig! Så hör av dig till oss på RFSL Linköping så hjälper vi dig vidare.

Vi söker utställare och föreläsare till Pride House!
Pride House är vår samlingsplats för utbyte av erfarenheter, och kunskapsspridning. Detta sker genom författarsamtal, konserter, debatter för att nämna några former. 2024 kommer Linköpings Pride House att hållas på och i samarbete med Stadsbiblioteket.

Sitter du på en historia, konst, ett poesiverk eller en idé till panelsamtal som du önskar dela med andra? Just nu bokar vi föreläsare, utställare, workshops och uppträdanden till Pride House 2024, maila oss om du vill vara med!

Visst vill er verksamhet vara med och skapa Linköping Pride!
Då är ni varmt välkomna på en uppstartsträff torsdag den 1 februari kl. 15.00. Vi berättar om våra planer för pride och tänker gärna tillsammans med er verksamhet. Vi bjuder på fika. Låter det intressant? Skicka er anmälan till pride@linkoping.rfsl.se senast tisdag 23 januari.