Engagera dig!

RFSL

RFSL Linköping är en ideell förening som drivs av oss aktivister. Tillsammans skapar vi verksamhet i föreningen. Det finns massor av spännande projekt att engagera sig i och möjlighet att träffa nya roliga människor! Är du nyfiken på oss? Maila linkoping@rfsl.se för att få veta mer, bli medlem så får du medlemsutskick och information om när vi har medlemsträffar!

Vill du engagera dig i styrelsen?

Valberedningen har nu påbörjat sitt arbete med förslag till styrelsen för årsmötet den 17 mars 2024. Vi söker särskilt personer som har erfarenhet av arbetsgivaransvar, politiskt påverkansarbete, eller kommunikation. Vi söker också personer som har ett intresse för idrott.

Flertalet i den sittande styrelsen kommer vara kvar vilket innebär att du kommer in i en stabil, engagerad och rutinerad styrelse. Det gångna året har styrelsen arbetat med och skapat ett RFSL Linköping som bedriver flera olika sociala aktiviteter och evenemang.

Vill du eller känner du kanske någon som vill engagera sig, tveka inte att kontakta valberedningen på valberedning@linkoping.rfsl.se